måndag 5 mars 2012

Snälla skippa IKEA på söndag

Alltså, har aldrig fattat varför IKEA blivit så populärt. De är inte särskilt billigt med möblerna, det är ofta låg kvalité, man får svettas med ihopmonteringen. Köp dina möbler i en riktig möbelaffär istället, inte mycket högre pris men avsevärt högre kvalité.
DN:s artikel: kamprad femte rikast i världen

3 kommentarer:

 1. Grejen med IKEA är väl att det mesta finns där, under ett å samma tak.. Och vissa grejer är förhållandevis billiga/prisvärda men i övrigt kan jag hålla med om att det inte är speciellt "billigt" där.

  Jag menar, snackar vi soffgrupper och sängar så kan du lika gärna åka till Lutz/Europamöbler/Jysk eller någon annan liten obskyr möbelbutik för att handla.

  Btw, kolla in Jays AB.

  Mvh

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din djärvhet men att säga att man inte förstår hur ett av världens större företag blivit så populärt kanske inte är det smartaste. IKEA har blivit framgångsrika på sin enkelhet och sitt nytänk. Med en snygg design till ett lågt pris (jo, IKEA har låga priser!) kan de vid ökad försäljningsvolym utnyttja skalfördelarna maximalt. På grund av att det är billigt kan konsumenten också med gott samvete slänga gammalt och köpa nytt när nya trender är på ingång.

  Schysst blogg du har! Gillar den skarpt :)

  http://getdressedforsuccess.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Hur kan jag kontakta dig ang. samarbete?

  SvaraRadera